No. 1 Free Social Classifieds. Best Social Classifieds, Fonolive.

kueyteowsup hashtag, instagram #kueyteowsup meaning, kueyteowsup hashtag pics

Voticle Trending & Popular Articles
Health is our prime most concern in the journey of life and we do our best to ensure that we stay healthy forever. Health care is something which has been taught to us right from our childhood and a great emphasis has been laid from the beginning about the good of being fit and healthy. However, in this busy and hectic lifestyle often health...
Business relationships are just as important as friendship relationships and need to be properly handled with great care. When experts in the business are given 59 seconds to answer the question on who is considered the best business manager, their answer is short and consistent. It is he who is best in building and enhancing business...
Comparison Between Renting a House and Owning a Home Renting a House Owning a Home No associated pride in renting from someone else due to the lack of a certain degree of privacy  There is the pride of being a homeowner and right to privacy  Influences in no way ones credit score value  Helps in...
A well planned community development system helps people recognize and develop their abilities and potentials and also in organizing themselves to respond to their problems and needs. Moreover, Good community development seeks to empower local communities, that is to say both the geographical communities, communities of common interest and...
Quality control is of primary importance when it comes to building a successful business. It is aimed at delivering products that meet or even exceed customers’ expectations. Quality control forms the basis of an efficient business which operates at high levels of productivity and minimizes waste at all cost. One of the quality management...
kueyteowsup
kueyteowsup
kueyteowsup Ok korang.... lapar dh nie...🤭
.
.
#morisaidkitchen #sayamasak #sayamasaksendiri #kueyteow #kueyteowsup #food #jommakan #instafood #homecooked #lapar
Likes: 3947
Posted at: 2019-01-09 11:01:43
kueyteowsup Resepi .
Bawang merah 
Bawang putih 
Halia. 
Ayam
Sup bunjut sup tulang @adabi_consumer 
Buah kundur 
Garam 
Perasa
Fishball 
Daun Salam 
Lada putih 
Kailan 
Taugeh 
Kueyteow
Daun sup 
Daun bawang 
#kueyteowsup 
#leakitchen #caramakcik 
#masak 
#masakapahariini 
#rasa 
#vitdaily 
#resepisimple
Likes: 518
Posted at: 2019-11-05 07:05:33
Resepi . Bawang merah Bawang putih Halia. Ayam Sup bunjut sup tulang @adabi_consumer Buah kundur Garam Perasa Fishball Daun Salam Lada putih Kailan Taugeh Kueyteow Daun sup Daun bawang #kueyteowsup #leakitchen #caramakcik #masak #masakapahariini #rasa #vitdaily #resepisimple
kueyteowsup Kenapa kalau MASA 
Kita kait kan 
Biasa la janji melayu... Napa ...
.
Don’t say that. .
Mana2 pun sama .
Sebenaqnya.
 Yang penting kita latih diri kita tepati. 
Masa.
 Hidup displin .
Makcik dengaq radio tadi .
 Pesanan Penaja.
#kueyteowsup #leakitchen #caramakcik #masakapahariini #sedap #jommakan #vitdaily #resepimudah #resepisimple
Likes: 404
Posted at: 2019-11-05 09:38:59
Kenapa kalau MASA Kita kait kan Biasa la janji melayu... Napa ... . Don’t say that. . Mana2 pun sama . Sebenaqnya. Yang penting kita latih diri kita tepati. Masa. Hidup displin . Makcik dengaq radio tadi . Pesanan Penaja. #kueyteowsup #leakitchen #caramakcik #masakapahariini #sedap #jommakan #vitdaily #resepimudah #resepisimple
kueyteowsup Ni ha ada kengkawan akak tanya resepi nak buast sup tulang.. Sama je resipi akak dgn korg.. cuma pes ni mmg selalu akak buat sendiri je kat rumah.. buat byk2 simpan masuk tapewer.. masuk peti sejuk.. hrni akak nak makan kuey teow sup tulang.. abg kau pegi ziarah kawan sakit.. akak mkn sorg la tghr ni.. abg kau dh pesan nk bawak bekal mlm ni.. 😍😍 #homemade #homecookedmeal #weekendinkerteh #suptulang #kueyteowsup #taksabarnakmakandahni
Likes: 9
Posted at: 2017-05-06 04:24:17
Ni ha ada kengkawan akak tanya resepi nak buast sup tulang.. Sama je resipi akak dgn korg.. cuma pes ni mmg selalu akak buat sendiri je kat rumah.. buat byk2 simpan masuk tapewer.. masuk peti sejuk.. hrni akak nak makan kuey teow sup tulang.. abg kau pegi ziarah kawan sakit.. akak mkn sorg la tghr ni.. abg kau dh pesan nk bawak bekal mlm ni.. 😍😍 #homemade #homecookedmeal #weekendinkerteh #suptulang #kueyteowsup #taksabarnakmakandahni
kueyteowsup #foodofinstagram #kueyteowsup
Likes: 29
Posted at: 2018-12-27 12:16:15
kueyteowsup Lunch harini sis buat Sup Ayam Sengkuang , nanti makan dgn keuyteow, sawi rebus dan cili kicap . Tak da minyak digunakan utk menu kita kalini 🤪
.
White pepper powder @hexafood .
.
#supayam #supayamsengkuang #ayamsengkuang #supayamsostiram #sengkuangtiram #kueyteowsup #masakmalaysia #masakmasak #surirumah #surirumahtangga #instafood #foodporn #instafoodmalaysia #foodmalaysia #foodpornmalaysia @gambarmakanansedap
Likes: 2737
Posted at: 2019-03-12 03:39:59
Lunch harini sis buat Sup Ayam Sengkuang , nanti makan dgn keuyteow, sawi rebus dan cili kicap . Tak da minyak digunakan utk menu kita kalini 🤪 . White pepper powder @hexafood . . #supayam #supayamsengkuang #ayamsengkuang #supayamsostiram #sengkuangtiram #kueyteowsup #masakmalaysia #masakmasak #surirumah #surirumahtangga #instafood #foodporn #instafoodmalaysia #foodmalaysia #foodpornmalaysia @gambarmakanansedap
kueyteowsup Diet ke tu?
No problem..meh datang Sembang

Kuey Teow Sup adaaa

#kueyteowsup #makan #sembangkedaikopi #menuskk #sarapan #kedaimakankl #kedaimakan #kl #kgbaru #malaysia #malaysiafood #foodmalaysia
Likes: 26
Posted at: 2018-12-26 02:55:04
Diet ke tu? No problem..meh datang Sembang Kuey Teow Sup adaaa #kueyteowsup #makan #sembangkedaikopi #menuskk #sarapan #kedaimakankl #kedaimakan #kl #kgbaru #malaysia #malaysiafood #foodmalaysia
kueyteowsup It's done by ctanifahz... #kueyteowsup
#ctanifahz
#resipigooglepkp
Likes: 5
Posted at: 2020-05-31 06:18:29
It's done by ctanifahz... #kueyteowsup #ctanifahz #resipigooglepkp
kueyteowsup Thank you for your continuous support and trust 🥰
祝您十周年快乐💪 #i#love#fondant#cake#7village#kueyteowsup#
Likes: 11
Posted at: 2020-05-21 13:05:50
Thank you for your continuous support and trust 🥰 祝您十周年快乐💪 #i#love#fondant#cake#7village#kueyteowsup#
kueyteowsup Malam semalam punya moreh . Kuey tiaw sup hong kong . Mak kita masak .

#thelittleyanadotblogspotdotcom #kakyanamaystory2020 #kueyteowsup
Likes: 1
Posted at: 2020-05-18 05:42:04
Malam semalam punya moreh . Kuey tiaw sup hong kong . Mak kita masak . #thelittleyanadotblogspotdotcom #kakyanamaystory2020 #kueyteowsup
kueyteowsup #fishballnoodles for #lunch  #homecookedmeal #homecooking #fishballsoup #flatnoodles #kuayteow #kueyteow #kueytiow #kueyteowsup #fishball #fishballs #soupnoodles #soupnoodle #lunchtime #lunch🍴 #lunchbreak #lunchathome #homecooked #mco #movementcontrolorder #lunchprep #lunchideas #foodphotography #foodstagram #foodiesofinstagram #foodinspiration #foodpics #foodaholic #food
Likes: 27
Posted at: 2020-05-17 15:40:21
kueyteowsup Kuey Teow Kung Fu Recipe in tamil..
Malaysian dessert.. #kueyteowkungfu
#kueyteowsup
#healtyrecipes
#quickandeasyrecipes
#malaysianfood #malaysiandesserts

Pls follow my channel..
https://youtu.be/9cC8rughw00
Likes: 2
Posted at: 2020-05-16 19:11:33
Kuey Teow Kung Fu Recipe in tamil.. Malaysian dessert.. #kueyteowkungfu #kueyteowsup #healtyrecipes #quickandeasyrecipes #malaysianfood #malaysiandesserts Pls follow my channel.. https://youtu.be/9cC8rughw00
kueyteowsup #kueyteowsup
Likes: 14
Posted at: 2020-05-14 14:08:33
kueyteowsup Kuey teow sup menu sahur 16 ramadhan..
#kueyteowsup #menupkpramadhan
Likes: 4
Posted at: 2020-05-10 21:58:54
Kuey teow sup menu sahur 16 ramadhan.. #kueyteowsup #menupkpramadhan
kueyteowsup 🍜Ipoh hor fun soup atau kuey teow sup Ipoh. Bahan sup Chinese noodle ni sempoi yakmatttt xperlukan sebiji bwg atau halia tp manis dgn rasa udang. Tu akk ada letak gambo bahan sup. Syok jer slurp supnya sampe kembung #iftar #horfunsoup #kueyteowsup #chineseclearsoup •
Ipoh hor fun soup
(Serves 4)
By @71keroroyz
•
Bahan2 minyak udang (prawn oil)
500g udang buang kepala & kulit tinggalkan ekor (simpan kulit & kepala)
1 ekor ketam (optional) potong 4
1/3 cwn minyak masak
•
Bahan sup
1 rangka ayam
Segenggam ikan bilis
2 keping dada ayam
1/2 sdm serbuk lada putih
3 litre air
•
Bahan perasa (seasoning)
Garam, gula & 1/2 kiub bilis
•
Bahan sampingan
500g kuey teow (hor fun) jenis kecil dicelur
Segenggam taugeh dicelur
Dada ayan dicarik2
Fish cake / fish ball dicelur
Bawang goreng 
Daun bwg
Sambal kicap
Chili flakes (optional)
•
Cara memasak 
1. Didihkan bahan sup & celur udang, ketepikan
2. Panaskan minyak, goreng kulit, kepala udang & ketam hingga minyak menjadi kemerahan & masukkan semua bahan prawn oil ini kedlm bahan sup
3. Didihkan sup dgn api perlahan selama 1/2 jam hingga 45min, kacau sekali sekala. Angkat & tapis semua. Simpan ketam & dada ayam utk dimkn bersama bahan sampingan 
4. Perasakn dgn bahan perasa, jika ok tutup api
5. Hidangkan bersama bahan sampingan
•
📝 boleh juga asingkan prawn oil makan kemudian bersama bahan sampingan. Beli bilis yg murah2 siap disiang sb bilis tu xmakn bagi penyedap kuah jer. Hepi slurppping😉
•
#malaysianfood #asianfood #homemade #instayum #chefofinstagram  #foodoftheday #vscofood #miam #bonapetit #bon_app #f52grams #eeeeeats #nomnom #goodeats #foodlover #feedyoursoul #foodstagram #foodporn #foodgasm #eatingfortheinsta #iphonephotography #flatlay #flatlays #flatlaystyle #flatlayfood #foodphotography
Likes: 646
Posted at: 2020-05-09 15:53:16
🍜Ipoh hor fun soup atau kuey teow sup Ipoh. Bahan sup Chinese noodle ni sempoi yakmatttt xperlukan sebiji bwg atau halia tp manis dgn rasa udang. Tu akk ada letak gambo bahan sup. Syok jer slurp supnya sampe kembung #iftar #horfunsoup #kueyteowsup #chineseclearsoup • Ipoh hor fun soup (Serves 4) By @71keroroyz • Bahan2 minyak udang (prawn oil) 500g udang buang kepala & kulit tinggalkan ekor (simpan kulit & kepala) 1 ekor ketam (optional) potong 4 1/3 cwn minyak masak • Bahan sup 1 rangka ayam Segenggam ikan bilis 2 keping dada ayam 1/2 sdm serbuk lada putih 3 litre air • Bahan perasa (seasoning) Garam, gula & 1/2 kiub bilis • Bahan sampingan 500g kuey teow (hor fun) jenis kecil dicelur Segenggam taugeh dicelur Dada ayan dicarik2 Fish cake / fish ball dicelur Bawang goreng Daun bwg Sambal kicap Chili flakes (optional) • Cara memasak 1. Didihkan bahan sup & celur udang, ketepikan 2. Panaskan minyak, goreng kulit, kepala udang & ketam hingga minyak menjadi kemerahan & masukkan semua bahan prawn oil ini kedlm bahan sup 3. Didihkan sup dgn api perlahan selama 1/2 jam hingga 45min, kacau sekali sekala. Angkat & tapis semua. Simpan ketam & dada ayam utk dimkn bersama bahan sampingan 4. Perasakn dgn bahan perasa, jika ok tutup api 5. Hidangkan bersama bahan sampingan • 📝 boleh juga asingkan prawn oil makan kemudian bersama bahan sampingan. Beli bilis yg murah2 siap disiang sb bilis tu xmakn bagi penyedap kuah jer. Hepi slurppping😉 • #malaysianfood #asianfood #homemade #instayum #chefofinstagram #foodoftheday #vscofood #miam #bonapetit #bon_app #f52grams #eeeeeats #nomnom #goodeats #foodlover #feedyoursoul #foodstagram #foodporn #foodgasm #eatingfortheinsta #iphonephotography #flatlay #flatlays #flatlaystyle #flatlayfood #foodphotography
kueyteowsup Pada awalnya kueytiew goreng tp berubah kueytiew sup~panjang ceritanya...sekian 😄😄😄......
-
-
#kueyteowsup #masakanrumahan #makan #foodphotography #foodblogger #food #foodies #stayathome #instadaily
Likes: 33
Posted at: 2020-05-08 15:56:45
Pada awalnya kueytiew goreng tp berubah kueytiew sup~panjang ceritanya...sekian 😄😄😄...... - - #kueyteowsup #masakanrumahan #makan #foodphotography #foodblogger #food #foodies #stayathome #instadaily
kueyteowsup - Kuey Teow Sup..kuey teow empat sudu, yang reramai bahan sampingan macam biasa 😂 tapi main course aku kalau makan jenis sup, mesti ada sambal kicap..Aduhhh..tiber terbayang makan soto dengan sambal kicap yang aku masak boleh kata tetiap taun untuk geng marhaban time raya..Mak aku biasa memang tak masuk dapur kalau aku balik..Nak makan apa, beliau order jer kat aku..rasa macam tokey kedai makan 😅 Lagipun aku sejenis yang tak suka reramai kat dapur..Tak boleh balik raya ni, sapa nak masak rendang?Kesian mak 😣😣😣 -

#mco #ramadhan14 #kueyteowsup #rindu #simplerecipes #foodporn #instafood
Likes: 59
Posted at: 2020-05-07 12:16:27
- Kuey Teow Sup..kuey teow empat sudu, yang reramai bahan sampingan macam biasa 😂 tapi main course aku kalau makan jenis sup, mesti ada sambal kicap..Aduhhh..tiber terbayang makan soto dengan sambal kicap yang aku masak boleh kata tetiap taun untuk geng marhaban time raya..Mak aku biasa memang tak masuk dapur kalau aku balik..Nak makan apa, beliau order jer kat aku..rasa macam tokey kedai makan 😅 Lagipun aku sejenis yang tak suka reramai kat dapur..Tak boleh balik raya ni, sapa nak masak rendang?Kesian mak 😣😣😣 - #mco #ramadhan14 #kueyteowsup #rindu #simplerecipes #foodporn #instafood
kueyteowsup OPEN ORDER !! Juadah Berbuka Puasa .. free delivery ke Kelana Jaya SS7, Subang Jaya SS15, SS16, SS17, SS18 & SS19. 
tQ review sebahagian daripada customer kami. 🙏🏼😊 Whatsapps :
 https://api.whatsapp.com/send?phone=60123247758 
#bihunsup #bihunsuptulang #bihunsupdaging #meesup #meesuptulang #meesupdaging #kueyteowsup #kueyteowsupdaging #subangjaya #kelanajaya #baazaronline #baazarramadhan #juadahberbuka #bukapuasa #iftar #freedelivery #repeatorder #makanbanyak #juadahberbuka #puasa2020 #ramadhan2020
Likes: 6
Posted at: 2020-05-04 03:26:08
OPEN ORDER !! Juadah Berbuka Puasa .. free delivery ke Kelana Jaya SS7, Subang Jaya SS15, SS16, SS17, SS18 & SS19. tQ review sebahagian daripada customer kami. 🙏🏼😊 Whatsapps : https://api.whatsapp.com/send?phone=60123247758 #bihunsup #bihunsuptulang #bihunsupdaging #meesup #meesuptulang #meesupdaging #kueyteowsup #kueyteowsupdaging #subangjaya #kelanajaya #baazaronline #baazarramadhan #juadahberbuka #bukapuasa #iftar #freedelivery #repeatorder #makanbanyak #juadahberbuka #puasa2020 #ramadhan2020
kueyteowsup Salam Ramadhan 
#JuadahBerbukaPuasa  Hari ini 
Rabu 29/4/2020 💯Bihun Sup RM 7
💯 Mee Sup RM 7
💯 Kuey Teow Sup RM 7

Semua bahan keluaran tempatan & Muslim. Dijamin Halal😊😉 Hubungi 012-324 7758
Whatsapp : https://api.whatsapp.com/send?phone=60123247758 💃Penghantaran percuma
Kelana Jaya Ss7
Subang SS15
Subang SS16
Subang SS17
Subang SS18
Subang SS19

#juadahberbukapuasasubangjaya #juadahberbukapuasakelanajaya #juadahberbukapuasa #ramadhan #juadah #bihunsup #suptulang #supdaging #sup #kueyteowsup #meesup
Likes: 8
Posted at: 2020-04-29 02:58:20
Salam Ramadhan #JuadahBerbukaPuasa Hari ini Rabu 29/4/2020 💯Bihun Sup RM 7 💯 Mee Sup RM 7 💯 Kuey Teow Sup RM 7 Semua bahan keluaran tempatan & Muslim. Dijamin Halal😊😉 Hubungi 012-324 7758 Whatsapp : https://api.whatsapp.com/send?phone=60123247758 💃Penghantaran percuma Kelana Jaya Ss7 Subang SS15 Subang SS16 Subang SS17 Subang SS18 Subang SS19 #juadahberbukapuasasubangjaya #juadahberbukapuasakelanajaya #juadahberbukapuasa #ramadhan #juadah #bihunsup #suptulang #supdaging #sup #kueyteowsup #meesup
kueyteowsup Jam segini ngeliat Kuey Teow Sup seger banget yaa😊

Tahan.. Sabar.. kan masih puasa😊 bentar lagi buka kok..
.

Mending order Kuey Teow Sup aja buat buka puasa nanti kuy. Bisa take away di outlet Bangi Kopi atau delivery order di gofood/grabfood kok😉

#kueyteowsup #instafood #food #foodphotography #foodgasm⁣ #spicy #Kekinian #TempatNongkrong #makanyuks #makananberbuka #makanansahur #selamatberbuka #jakartafoodies #jakartafood #jakartahits #laperbaper #coffeetime #viral #IndonesiaLawanCorona #corona #bangikopi #bangikopitiam #ramadhanberkah #ramadhanmubaraq - #regrann
Likes: 8
Posted at: 2020-04-28 13:59:16
Jam segini ngeliat Kuey Teow Sup seger banget yaa😊 Tahan.. Sabar.. kan masih puasa😊 bentar lagi buka kok.. . Mending order Kuey Teow Sup aja buat buka puasa nanti kuy. Bisa take away di outlet Bangi Kopi atau delivery order di gofood/grabfood kok😉 #kueyteowsup #instafood #food #foodphotography #foodgasm⁣ #spicy #Kekinian #TempatNongkrong #makanyuks #makananberbuka #makanansahur #selamatberbuka #jakartafoodies #jakartafood #jakartahits #laperbaper #coffeetime #viral #IndonesiaLawanCorona #corona #bangikopi #bangikopitiam #ramadhanberkah #ramadhanmubaraq - #regrann
kueyteowsup Jam segini ngeliat Kuey Teow Sup seger banget yaa😊

Tahan.. Sabar.. kan masih puasa😊 bentar lagi buka kok..
.

Mending order Kuey Teow Sup aja buat buka puasa nanti kuy. Bisa take away di outlet Bangi Kopi atau delivery order di gofood/grabfood kok😉

#kueyteowsup #instafood #food #foodphotography #foodgasm⁣ #spicy #Kekinian #TempatNongkrong #makanyuks #makananberbuka #makanansahur #selamatberbuka #jakartafoodies #jakartafood #jakartahits #laperbaper #coffeetime #viral #IndonesiaLawanCorona #corona #bangikopi #bangikopitiam #ramadhanberkah #ramadhanmubaraq
Likes: 13
Posted at: 2020-04-28 05:07:13
Jam segini ngeliat Kuey Teow Sup seger banget yaa😊 Tahan.. Sabar.. kan masih puasa😊 bentar lagi buka kok.. . Mending order Kuey Teow Sup aja buat buka puasa nanti kuy. Bisa take away di outlet Bangi Kopi atau delivery order di gofood/grabfood kok😉 #kueyteowsup #instafood #food #foodphotography #foodgasm⁣ #spicy #Kekinian #TempatNongkrong #makanyuks #makananberbuka #makanansahur #selamatberbuka #jakartafoodies #jakartafood #jakartahits #laperbaper #coffeetime #viral #IndonesiaLawanCorona #corona #bangikopi #bangikopitiam #ramadhanberkah #ramadhanmubaraq
kueyteowsup Kuey teow soup for my lil man #kueyteowsup #babyfoodideas
Likes: 5
Posted at: 2020-04-27 11:36:42
Kuey teow soup for my lil man #kueyteowsup #babyfoodideas
kueyteowsup Kuey Teow soup pedas my style . Alhamdulillah 
Account IG lama telah di hacked 😭but 
Life must goes on 👇🏻
👇🏻
👇🏻
#sayajual #repeatorder #stayhomeandcook 
#sayamasak #cookforfamily  #sedap #syukurselalu #covid_19 #mayallaheaseeverything #stayhome #staysafe #staypray #stayhealthy #cookingismytherapy #cookwithlove #cookingismypassion #cooking #pkp  #mco  #kitajagakita #befriendwithAllah #tamanbukitindahampang  #soup #kueyteowsup
Likes: 181
Posted at: 2020-04-20 05:35:20
Kuey Teow soup pedas my style . Alhamdulillah Account IG lama telah di hacked 😭but Life must goes on 👇🏻 👇🏻 👇🏻 #sayajual #repeatorder #stayhomeandcook #sayamasak #cookforfamily #sedap #syukurselalu #covid_19 #mayallaheaseeverything #stayhome #staysafe #staypray #stayhealthy #cookingismytherapy #cookwithlove #cookingismypassion #cooking #pkp #mco #kitajagakita #befriendwithAllah #tamanbukitindahampang #soup #kueyteowsup
kueyteowsup #粿條湯 🍜
#河粉汤 
#江魚仔蝦頭高湯
#kueyteowsup 
#flatricenoodles 
#susancookbook 
#susancookingdiary 
#susanhealthyliving 
#yummylicious😋 
#bentobox 
#dinnerisserved
#yummyfood
#lockdown 
#restrictedmovementordermalaysia
#movementcontrolordermalaysia
Likes: 6
Posted at: 2020-04-19 11:19:01
kueyteowsup Tak kiralah masak kuey tiow goreng ni banyak kali sekalipun tapi tak jemu makannya. Sampai tak cukup cukup. Kita yang masak ni memang rasa taknak makan sangat. Sebab tu bila dah penat masak orang tak makan jadi sedih tekad taknak masak lagi dah! Tapi esok esok esok esok dan hari seterusnya kita tetap masak macam biasa dengan riang lol :p
Likes: 32
Posted at: 2020-04-19 05:48:27
Tak kiralah masak kuey tiow goreng ni banyak kali sekalipun tapi tak jemu makannya. Sampai tak cukup cukup. Kita yang masak ni memang rasa taknak makan sangat. Sebab tu bila dah penat masak orang tak makan jadi sedih tekad taknak masak lagi dah! Tapi esok esok esok esok dan hari seterusnya kita tetap masak macam biasa dengan riang lol :p
kueyteowsup KUEY TEOW SUP DAGING
Menu simple.. Kita recycle jer sup gear box semalam buat sarapan pagi ni.. jimatkan time2 PkP ni..
.
.
#kueyteowsup 
#kueyteowsupdaging 
#kueyteow 
#stayathome
Likes: 9
Posted at: 2020-04-19 00:12:58
KUEY TEOW SUP DAGING Menu simple.. Kita recycle jer sup gear box semalam buat sarapan pagi ni.. jimatkan time2 PkP ni.. . . #kueyteowsup #kueyteowsupdaging #kueyteow #stayathome
kueyteowsup .
Kueyteow Sup
Versi mudah.
Versi #mco .
Tigaploh hari dahhh🥴.
.
Apa saja yg ada dlm fridge kita lontarkan ke dalam periuk tu.
Yang tak ada kita lontarkan dalam minda udah la.
Bayangkan ada..
Hujan2 seronok layan menu ni..
•
•
•
@adabi_consumer @syedded #adabiicookweeat86
#kueyteowsup#kueyteowsupicookweeat #sebulandahstayathome#30thday #icookweeat #cookedwith♥️ #dapuricookweeat#mywaynotyourway#videomasak#cookingmakesmehappy#simplemenu#instafood#frommyhumblekitchen#cookingismypassion#cookingtutorial#workingmom#food#bibikless#simplesenangsedap#cookingtutorial
Likes: 1624
Posted at: 2020-04-18 11:14:14
. Kueyteow Sup Versi mudah. Versi #mco . Tigaploh hari dahhh🥴. . Apa saja yg ada dlm fridge kita lontarkan ke dalam periuk tu. Yang tak ada kita lontarkan dalam minda udah la. Bayangkan ada.. Hujan2 seronok layan menu ni.. • • • @adabi_consumer @syedded #adabiicookweeat86 #kueyteowsup#kueyteowsupicookweeat #sebulandahstayathome#30thday #icookweeat #cookedwith♥️ #dapuricookweeat#mywaynotyourway#videomasak#cookingmakesmehappy#simplemenu#instafood#frommyhumblekitchen#cookingismypassion#cookingtutorial#workingmom#food#bibikless#simplesenangsedap#cookingtutorial
kueyteowsup Hari 29 #kueyteowsup #sandwich #covid19 #dudukrumah #randomrabu
Likes: 2
Posted at: 2020-04-15 07:48:21
kueyteowsup 🍲 D I N N E R
kuey teow sup in da houz...
bismillah....
.
.
#kueyteowsup #dinner #bismillah #instafood #food #foodporn #foodie #foodstagram #instagood #yummy #foodphotography #delicious #foodlover #foodgasm #healthyfood #homemade #instagram #like #foodpic #eat #foodgram #picoftheday #cooking #instalike #instadaily #follow #instapic #foodiesofinstagram #goodfood #nomnom
Likes: 16
Posted at: 2020-04-07 12:12:01
kueyteowsup Simmering #bakkutteh for dinner tonight so I use the soup base to cook this #herbaceous #kueyteowsup first for lunch . Cooking need to be done quickly since juggling the roles of #maid and #teacher #workingfromhome 😭#imissgoingtooffice 
#kueyteow #driedshitakemushrooms #porkslices #springonion #肉骨茶 #粿条汤 #cookingfor3
Likes: 7
Posted at: 2020-04-06 06:37:36
Simmering #bakkutteh for dinner tonight so I use the soup base to cook this #herbaceous #kueyteowsup first for lunch . Cooking need to be done quickly since juggling the roles of #maid and #teacher #workingfromhome 😭#imissgoingtooffice #kueyteow #driedshitakemushrooms #porkslices #springonion #肉骨茶 #粿条汤 #cookingfor3
kueyteowsup Jemu dh hari2 mkn nasik
Kita tukaq menu lain pulak
...
#kueyteowsup 
#kueyteowsupdaging 
Sup kuah jernih
Topping sichuan chili in oil👌
#alhamdulillah #syukurselalu #makantengahari
Likes: 66
Posted at: 2020-04-04 05:16:08
Jemu dh hari2 mkn nasik Kita tukaq menu lain pulak ... #kueyteowsup #kueyteowsupdaging Sup kuah jernih Topping sichuan chili in oil👌 #alhamdulillah #syukurselalu #makantengahari
kueyteowsup Utk dinner pun da siap awl..habis 2 mangkuk abg muiz mkn nasi air...mkn plak nk bersuap..puas hati tgk dia mkn wlpn dmam..demam bengkak pipi..cpt2 chat ye anak..
#nasiair 
#kueyteowsup 
#daridapurmama 
#masakwithlove 
#dmamajualkekcookieskuihmuihrotidllhomemade
Likes: 12
Posted at: 2020-04-01 07:16:52
Utk dinner pun da siap awl..habis 2 mangkuk abg muiz mkn nasi air...mkn plak nk bersuap..puas hati tgk dia mkn wlpn dmam..demam bengkak pipi..cpt2 chat ye anak.. #nasiair #kueyteowsup #daridapurmama #masakwithlove #dmamajualkekcookieskuihmuihrotidllhomemade
kueyteowsup .
1 hari 1 resepi

Today rasa nak makan kuey teow, campak mana yang ada dalam peti ais tu je.. .......
KUEY TEOW SUP 
By @miss_miyssy 
Bahan tumbuk:
2 biji bawang merah
4 biji bawang putih
2 inci halia

1 ketul fishcake 
1 keping dada ayam - potong kiub
1 camb serbuk lada sulah @ajishio
1 camb serbuk lada hitam
1 pohon sawi - asingkan batang & daun
Sedikit lobak merah - potong
1 cwn air panas menggelegak
1 camb sos tiram @maggi.malaysia 
1 kiub pati ayam @knorr
1 paket kuey teow - celur dahulu

Cara boleh tengok di video ya🤗🤗 Makan dengan cili potong + nampla (sos ikan)😋😋 Selamat mencuba guys

LIKE SAVE & SHARE
FOLLOW MY INSTAGRAM 
@miss_miyssy 
#kueyteowsup #carasaya #sayamasak #ketukketukramadhan #resepibonda #resepimudah #resepisedap #makanmakan #sukamasak #masakanrumah #foodpornmalaysia #malaysianfood #jommakan #rahsiapemikatsuami #einaazman #stayhome #mco
Likes: 69
Posted at: 2020-03-31 08:55:40
. 1 hari 1 resepi Today rasa nak makan kuey teow, campak mana yang ada dalam peti ais tu je.. ....... KUEY TEOW SUP By @miss_miyssy Bahan tumbuk: 2 biji bawang merah 4 biji bawang putih 2 inci halia 1 ketul fishcake 1 keping dada ayam - potong kiub 1 camb serbuk lada sulah @ajishio 1 camb serbuk lada hitam 1 pohon sawi - asingkan batang & daun Sedikit lobak merah - potong 1 cwn air panas menggelegak 1 camb sos tiram @maggi.malaysia 1 kiub pati ayam @knorr 1 paket kuey teow - celur dahulu Cara boleh tengok di video ya🤗🤗 Makan dengan cili potong + nampla (sos ikan)😋😋 Selamat mencuba guys LIKE SAVE & SHARE FOLLOW MY INSTAGRAM @miss_miyssy #kueyteowsup #carasaya #sayamasak #ketukketukramadhan #resepibonda #resepimudah #resepisedap #makanmakan #sukamasak #masakanrumah #foodpornmalaysia #malaysianfood #jommakan #rahsiapemikatsuami #einaazman #stayhome #mco
kueyteowsup Kueyteow Sup Mama

S10+

Snapseed 
#mobilegraphy 
#kueyteowsup 
#homadefood 
#quarantine 
#foodporn
Likes: 16
Posted at: 2020-03-31 06:24:02
kueyteowsup sembang 2 beradik - teringat-teringat sarapan cina terkenangkan keadaan kena #stayhome sekarang bakor-bakor : #rotibakar #cheecheongfun #kueyteowsup #meekari #instagramstickers #unrindulovesscreenshots 😁😂🤣
Likes: 5
Posted at: 2020-03-29 02:46:16
sembang 2 beradik - teringat-teringat sarapan cina terkenangkan keadaan kena #stayhome sekarang bakor-bakor : #rotibakar #cheecheongfun #kueyteowsup #meekari #instagramstickers #unrindulovesscreenshots 😁😂🤣
kueyteowsup Bermula hari ini Foodtruck Cahaya NZA ( @cahayahasrat ) ada membuat servis penghantaran makanan ke rumah anda... Berminat untuk mencuba sila PM ke no 👉🏻 01126533054 👈🏻untuk sebarang pertanyaan lanjut... ✌🏻😉✌🏻 #fooddeliverykl 
#servispenghantaranmakanankl 
#asampedas 
#nasilemak 
#nasilemakberlauk 
#meebandungmuar 
#meekari 
#meesup #bihunsup #kueyteowsup 
#sotowithbegedil 
#ayamgoreng 
#minuman
Likes: 4
Posted at: 2020-03-20 05:52:34
Bermula hari ini Foodtruck Cahaya NZA ( @cahayahasrat ) ada membuat servis penghantaran makanan ke rumah anda... Berminat untuk mencuba sila PM ke no 👉🏻 01126533054 👈🏻untuk sebarang pertanyaan lanjut... ✌🏻😉✌🏻 #fooddeliverykl #servispenghantaranmakanankl #asampedas #nasilemak #nasilemakberlauk #meebandungmuar #meekari #meesup #bihunsup #kueyteowsup #sotowithbegedil #ayamgoreng #minuman
kueyteowsup 76/366(16.3.2020)
#kueyteowsup
Likes: 4
Posted at: 2020-03-16 06:12:35
76/366(16.3.2020) #kueyteowsup
kueyteowsup Rara’s Thai style Kueyteow soup 
QR18 
Note : Roasted peanuts upon request. 
#ralovescooking #raskitchenindoha #flatnoodles #thaifood #kueyteowsup #noodlesoup #homecooked #fooddeliveryservice #fooddeliverydoha
Likes: 19
Posted at: 2020-03-07 17:24:26
Rara’s Thai style Kueyteow soup QR18 Note : Roasted peanuts upon request. #ralovescooking #raskitchenindoha #flatnoodles #thaifood #kueyteowsup #noodlesoup #homecooked #fooddeliveryservice #fooddeliverydoha
kueyteowsup Afternoon snacking! Kuey Teow Sup! (The lazy version!) #supkueyteow #kueyteowsup #simplecooking #fastcooking #easytomake #easytocook
Likes: 5
Posted at: 2020-03-07 07:30:02
Afternoon snacking! Kuey Teow Sup! (The lazy version!) #supkueyteow #kueyteowsup #simplecooking #fastcooking #easytomake #easytocook
kueyteowsup Buka puasa simple2 jer td...
Syukur alhamdulillah

#izsecretkitchen #bulanrejab #puasasunat #simple #cookedbyme #simpledinner #syukuralhamdulillah💕 #kueyteowsup #pisang #kurma #limauais #limauaiskaw #foodporn
Likes: 13
Posted at: 2020-02-25 14:30:28
kueyteowsup 🍤🍤🍜 #ipohhorfunsoup #horfunsoup #kueyteowsup #horfun
•
•
Ipoh hor fun soup / kuey teow sup Ipoh
(Serves 4)
By @71keroroyz
•
Bahan2 minyak udang (prawn oil)
500g udang buang kepala & kulit tinggalkan ekor (simpan kulit & kepala)
1 ekor ketam (optional) potong 4
1/3 cwn minyak masak
•
Bahan sup
1 rangka ayam
Segenggam ikan bilis
2 keping dada ayam
1/2 sdm serbuk lada putih
3 litre air
•
Bahan perasa (seasoning)
Garam, gula & 1/2 kiub bilis
•
Bahan sampingan
500g kuey teow (hor fun) jenis kecil dicelur
Segenggam taugeh dicelur
Dada ayam dicarik2
Fish cake / fish ball dicelur
Bawang goreng 
Daun bwg
Sambal kicap
Chili flakes (optional)
•
Cara memasak 
1. Didihkan bahan sup & celur udang, ketepikan
2. Panaskan minyak, goreng kulit, kepala udang & ketam hingga minyak menjadi kemerahan & masukkan semua bahan prawn oil ini kedlm bahan sup
3. Didihkan sup dgn api perlahan selama 1/2 jam hingga 45min, kacau sekali sekala. Angkat & tapis semua. Simpan ketam & dada ayam utk dimkn bersama bahan sampingan 
4. Perasakn dgn bahan perasa, jika ok tutup api
5. Hidangkan bersama bahan sampingan
•
📝 boleh juga asingkan prawn oil makan kemudian bersama bahan sampingan. Beli bilis yg murah2 siap disiang sb bilis tu xmakn bagi penyedap kuah jer. Hepi slurppp 😉

#malaysianfood #asianfood #homemade #instayum #chefofinstagram  #foodoftheday #vscofood #miam #bonapetit #bon_app #f52grams #eeeeeats #nomnom #goodeats #foodlover #feedyoursoul #foodstagram #foodporn #foodgasm #eatingfortheinsta #iphonephotography #flatlay #flatlays #flatlaystyle #flatlayfood #foodphotography
Likes: 793
Posted at: 2020-02-21 03:38:35
🍤🍤🍜 #ipohhorfunsoup #horfunsoup #kueyteowsup #horfun • • Ipoh hor fun soup / kuey teow sup Ipoh (Serves 4) By @71keroroyz • Bahan2 minyak udang (prawn oil) 500g udang buang kepala & kulit tinggalkan ekor (simpan kulit & kepala) 1 ekor ketam (optional) potong 4 1/3 cwn minyak masak • Bahan sup 1 rangka ayam Segenggam ikan bilis 2 keping dada ayam 1/2 sdm serbuk lada putih 3 litre air • Bahan perasa (seasoning) Garam, gula & 1/2 kiub bilis • Bahan sampingan 500g kuey teow (hor fun) jenis kecil dicelur Segenggam taugeh dicelur Dada ayam dicarik2 Fish cake / fish ball dicelur Bawang goreng Daun bwg Sambal kicap Chili flakes (optional) • Cara memasak 1. Didihkan bahan sup & celur udang, ketepikan 2. Panaskan minyak, goreng kulit, kepala udang & ketam hingga minyak menjadi kemerahan & masukkan semua bahan prawn oil ini kedlm bahan sup 3. Didihkan sup dgn api perlahan selama 1/2 jam hingga 45min, kacau sekali sekala. Angkat & tapis semua. Simpan ketam & dada ayam utk dimkn bersama bahan sampingan 4. Perasakn dgn bahan perasa, jika ok tutup api 5. Hidangkan bersama bahan sampingan • 📝 boleh juga asingkan prawn oil makan kemudian bersama bahan sampingan. Beli bilis yg murah2 siap disiang sb bilis tu xmakn bagi penyedap kuah jer. Hepi slurppp 😉 #malaysianfood #asianfood #homemade #instayum #chefofinstagram #foodoftheday #vscofood #miam #bonapetit #bon_app #f52grams #eeeeeats #nomnom #goodeats #foodlover #feedyoursoul #foodstagram #foodporn #foodgasm #eatingfortheinsta #iphonephotography #flatlay #flatlays #flatlaystyle #flatlayfood #foodphotography
kueyteowsup #kueyteowkungfu #kueyteowsup #belasah 😂😂
Likes: 3
Posted at: 2020-02-13 10:46:50
kueyteowsup Cuaca redup hari ni. Pagi tadi hujan sekejap. Sesuailah masak menu sup untuk lunch. 
Kuetiau sup ayam. Masak kuah stail jernih. Tak guna perencah sup. Biasalah, kadang-kadang selera makan ni pun reti demand jugak. Ada masa nak makan kuah keruh. Ada masa nak kuah jernih. 😆

Resipi: Ayam direbus bersama halia, bawang putih dan bawang merah. Masukkan sedikit minyak bawang putih dan kiub ayam. Bila ayam dah masak, keluarkan dan carik-carikkan isinya. Kemudian adjust kuah sup ikut rasa yang dikehendaki. Masukkan garam dan perasa jika perlu. 
Kuetiau dibasuh bersih dan dicelur sekejap untuk melembutkannya.
Bila semua bahan dah siap dimasak, letak kuetiau di dalam mangkuk. Letak ayam, taugeh, daun sup, daun bawang, sambal kicap, minyak bawang putih, bawang goreng dan perah limau nipis. Siram dengan kuah sup. 
#mekanimasak #lunch #mystyle #carasaya #kueyteowsup #homemade #kuetiau #noodles #cookedwithlove #mycookingdiary #souplover #sup  #foodgasm #terengganu #cookingideas #resipimekani
Likes: 17
Posted at: 2020-02-05 04:46:18
Cuaca redup hari ni. Pagi tadi hujan sekejap. Sesuailah masak menu sup untuk lunch. Kuetiau sup ayam. Masak kuah stail jernih. Tak guna perencah sup. Biasalah, kadang-kadang selera makan ni pun reti demand jugak. Ada masa nak makan kuah keruh. Ada masa nak kuah jernih. 😆 Resipi: Ayam direbus bersama halia, bawang putih dan bawang merah. Masukkan sedikit minyak bawang putih dan kiub ayam. Bila ayam dah masak, keluarkan dan carik-carikkan isinya. Kemudian adjust kuah sup ikut rasa yang dikehendaki. Masukkan garam dan perasa jika perlu. Kuetiau dibasuh bersih dan dicelur sekejap untuk melembutkannya. Bila semua bahan dah siap dimasak, letak kuetiau di dalam mangkuk. Letak ayam, taugeh, daun sup, daun bawang, sambal kicap, minyak bawang putih, bawang goreng dan perah limau nipis. Siram dengan kuah sup. #mekanimasak #lunch #mystyle #carasaya #kueyteowsup #homemade #kuetiau #noodles #cookedwithlove #mycookingdiary #souplover #sup #foodgasm #terengganu #cookingideas #resipimekani
kueyteowsup Ahad 02 feb 2020
Syukur akan rezeki ini alhamdulillah.
Kueyteow sup bebola daging berempah soto harum segar di pagi hari .

#breakfast
#kueyteowsup
#sajianrumah
Likes: 3
Posted at: 2020-02-02 05:13:04
Ahad 02 feb 2020 Syukur akan rezeki ini alhamdulillah. Kueyteow sup bebola daging berempah soto harum segar di pagi hari . #breakfast #kueyteowsup #sajianrumah
kueyteowsup ♥️💕
#kueyteowsup
Likes: 26
Posted at: 2020-01-25 06:49:56
♥️💕 #kueyteowsup
kueyteowsup Lunch jom..! #kueyteowsup 🍜
Likes: 57
Posted at: 2020-01-17 06:01:33
Lunch jom..! #kueyteowsup 🍜
kueyteowsup salam isyak sahabat ig.
#kueyteowsup 
menu makan tengah hari tadi.
suka tak.🤗
#ummimasak #sayamasak
Likes: 62
Posted at: 2020-01-14 12:41:44
salam isyak sahabat ig. #kueyteowsup menu makan tengah hari tadi. suka tak.🤗 #ummimasak #sayamasak
kueyteowsup charkueyreow & kueyteowsoup

#food #foodporn #foodie #foodstagram #foodblogger #foodphotography #foodies #foodlovers #foodblog #foodshare #eattheworld #malaysianfood #myfooddiary #myfood #foodphoto #malaysiafoodie #charkueyteow #kueyteowsup
Likes: 0
Posted at: 2020-01-13 08:50:02
charkueyreow & kueyteowsoup #food #foodporn #foodie #foodstagram #foodblogger #foodphotography #foodies #foodlovers #foodblog #foodshare #eattheworld #malaysianfood #myfooddiary #myfood #foodphoto #malaysiafoodie #charkueyteow #kueyteowsup
kueyteowsup Kuetiau sup stail kedai tapi bukan beli kat kedai. Masak sendiri lagi puas hati. 
#mekanimasak #mystyle #carasaya #kueyteowsup #homemade #kuetiau #noodles #cookedwithlove #mycookingdiary #souplover #foodgasm #terengganu
Likes: 9
Posted at: 2020-01-09 10:37:55
Kuetiau sup stail kedai tapi bukan beli kat kedai. Masak sendiri lagi puas hati. #mekanimasak #mystyle #carasaya #kueyteowsup #homemade #kuetiau #noodles #cookedwithlove #mycookingdiary #souplover #foodgasm #terengganu
kueyteowsup Dinner #kueyteowsup je mlm ni..
Likes: 4
Posted at: 2019-12-31 14:29:55
Dinner #kueyteowsup je mlm ni..
kueyteowsup Boat Noodle 🍜 .
📍 MLH boat Noodle, Alor Setar.
.
.
💸 Total RM34.50.
🚧 Tutup isnin
.
.
.
#mlh #mlhboatnoodle #boatnoodle #pulutmangga #pulutpelam #sangkaya #tomyum #tomyumboatnoodle #original #originalboatnoodle #kueyteow #kueyteowsup #kueyteowsupsiam #siamfood #makanansiam #thaifood #jjcm #jjcmkedah #jjcmalorsetar #makankedah #malaysia
Likes: 10
Posted at: 2019-12-30 02:57:10
Boat Noodle 🍜 . 📍 MLH boat Noodle, Alor Setar. . . 💸 Total RM34.50. 🚧 Tutup isnin . . . #mlh #mlhboatnoodle #boatnoodle #pulutmangga #pulutpelam #sangkaya #tomyum #tomyumboatnoodle #original #originalboatnoodle #kueyteow #kueyteowsup #kueyteowsupsiam #siamfood #makanansiam #thaifood #jjcm #jjcmkedah #jjcmalorsetar #makankedah #malaysia
kueyteowsup My first IGTV 😁

Kami sekeluarga memang sukaaa buat bihun ke, mee ke, Kueytiow ke sup jenis gini.

Sup dari rebusan ikan bilis, sedappppp

Bahan Bahan
~ Segenggam ikan bilis
~ 1 labu bawang putih
~ 2 labu bawang besar
~ Fishcake + Fishball
~ 1 kiub pati ikan bilis
~ Akar daun bawang
~ Garam secukup rasa
~ Serbuk lada putih
~ Air

Cara memasak
1. Panaskan minyak, tumis bawang putih yang dicincang dah garing tumis bawang besar
2. Masukkan ikan bilis, tumis sampai garing sedikit, masukkan fishball fishcake akar daun bawang. Tumis sekejap
3. Kemudian masukkan air, tutup. Biarkan mereneh dengan api perlahan.. Tunggu sampai kuah mendidih.
4. Kemudian masukkan kiub pati ikan bilis + garam + serbuk lada putih
5. Tunggu sampai mendidih, siappp! 
6. Boleh la dimakan dengan kueytiow/mee/bihun
.
Cuba lah, yang ni jenis tumis.. ada jenis tak perlu tumis yang tu lagi lama sikit.
Cara buatnya reneh ikan bilis + kacang soya dalam 1/2 jam. Kemudian tapis dan masukkan perasa semua.. Ni cara mama saya ajar.. Dia kata kalau jenis kurang rajin boleh tumis. heheh
.
Cubalah tauu, gerenti rasa dia lain dari sup biasaaa.
.
Selamat mencubaaa
.
#kueyteowsup #supikanbilis #kueyteowsup #anchoviessoup #meesup #bihunsup #ikanbilis #clearsoup #clearsoupnoodle #resepiringkas #masakmudah #resepimudah  #dapurbujang #resepiringkas #foodstagram #foodporn #menuringkas #ideamasak #lunch #menumakantengahari #menubujang #instadapur #instamasak #instacook #icook #igcook #igmasak #homemadecooking #masakmudah #resepimudah #dapurcheche
Likes: 3
Posted at: 2019-12-22 11:19:40
My first IGTV 😁 Kami sekeluarga memang sukaaa buat bihun ke, mee ke, Kueytiow ke sup jenis gini. Sup dari rebusan ikan bilis, sedappppp Bahan Bahan ~ Segenggam ikan bilis ~ 1 labu bawang putih ~ 2 labu bawang besar ~ Fishcake + Fishball ~ 1 kiub pati ikan bilis ~ Akar daun bawang ~ Garam secukup rasa ~ Serbuk lada putih ~ Air Cara memasak 1. Panaskan minyak, tumis bawang putih yang dicincang dah garing tumis bawang besar 2. Masukkan ikan bilis, tumis sampai garing sedikit, masukkan fishball fishcake akar daun bawang. Tumis sekejap 3. Kemudian masukkan air, tutup. Biarkan mereneh dengan api perlahan.. Tunggu sampai kuah mendidih. 4. Kemudian masukkan kiub pati ikan bilis + garam + serbuk lada putih 5. Tunggu sampai mendidih, siappp! 6. Boleh la dimakan dengan kueytiow/mee/bihun . Cuba lah, yang ni jenis tumis.. ada jenis tak perlu tumis yang tu lagi lama sikit. Cara buatnya reneh ikan bilis + kacang soya dalam 1/2 jam. Kemudian tapis dan masukkan perasa semua.. Ni cara mama saya ajar.. Dia kata kalau jenis kurang rajin boleh tumis. heheh . Cubalah tauu, gerenti rasa dia lain dari sup biasaaa. . Selamat mencubaaa . #kueyteowsup #supikanbilis #kueyteowsup #anchoviessoup #meesup #bihunsup #ikanbilis #clearsoup #clearsoupnoodle #resepiringkas #masakmudah #resepimudah #dapurbujang #resepiringkas #foodstagram #foodporn #menuringkas #ideamasak #lunch #menumakantengahari #menubujang #instadapur #instamasak #instacook #icook #igcook #igmasak #homemadecooking #masakmudah #resepimudah #dapurcheche
kueyteowsup マレーシアへ来て丸5年が経ちました。来た当初は東京オリンピック前には日本に帰って元々働いていた業界に戻ろうと思っていたけれど、この国とはもう少し長い付き合いになりそうです。
マレーシアの緩さにイラついたことも救われたことも沢山ありました。これからもそんな感じでなんだかんだここに居続けるんだろうなぁと思います。
6年目、頑張る予定は無いけどもうちょっとマレー語話せるようになるといいな。
写真はマレーシアの美味しいローカルフードたち。
#移住 #海外移住 #マレーシア移住 #海外就職 #国際結婚 #マレーシア生活 #マレーシア料理
#サテー #ロティチャナイ #ナシアヤム
#クェイタオスープ #チャークェイタオ
#ブブチャチャ #ドリアン
#ペナン #マレーシア #東南アジア
#emigration #internationalmarriage 
#malaysianfood #localfood
#satay #roticanai #nasiayam
#kueyteowsup #charkueyteow
#buburchacha #durian
#penang #malaysia
Likes: 147
Posted at: 2019-12-12 08:15:36
マレーシアへ来て丸5年が経ちました。来た当初は東京オリンピック前には日本に帰って元々働いていた業界に戻ろうと思っていたけれど、この国とはもう少し長い付き合いになりそうです。 マレーシアの緩さにイラついたことも救われたことも沢山ありました。これからもそんな感じでなんだかんだここに居続けるんだろうなぁと思います。 6年目、頑張る予定は無いけどもうちょっとマレー語話せるようになるといいな。 写真はマレーシアの美味しいローカルフードたち。 #移住 #海外移住 #マレーシア移住 #海外就職 #国際結婚 #マレーシア生活 #マレーシア料理 #サテー #ロティチャナイ #ナシアヤム #クェイタオスープ #チャークェイタオ #ブブチャチャ #ドリアン #ペナン #マレーシア #東南アジア #emigration #internationalmarriage #malaysianfood #localfood #satay #roticanai #nasiayam #kueyteowsup #charkueyteow #buburchacha #durian #penang #malaysia
kueyteowsup Makan makan 😋😋 #yongtaufoo #kueyteowsup
Likes: 10
Posted at: 2019-12-03 08:26:16
Makan makan 😋😋 #yongtaufoo #kueyteowsup
kueyteowsup Ujan2 sedapp hirup sup nie😋
#kueyteowsup
#amieylittlekitchen
#cookwithlove❤️
Likes: 29
Posted at: 2019-11-23 12:13:31
Ujan2 sedapp hirup sup nie😋 #kueyteowsup #amieylittlekitchen #cookwithlove❤️
kueyteowsup Lajak mai sni....
Smbil amik brg....
#meekuahtulang
#abc
#bihunsup
#kueyteowsup
Likes: 10
Posted at: 2019-11-17 12:31:27
Lajak mai sni.... Smbil amik brg.... #meekuahtulang #abc #bihunsup #kueyteowsup
kueyteowsup Kenapa kalau MASA 
Kita kait kan 
Biasa la janji melayu... Napa ...
.
Don’t say that. .
Mana2 pun sama .
Sebenaqnya.
 Yang penting kita latih diri kita tepati. 
Masa.
 Hidup displin .
Makcik dengaq radio tadi .
 Pesanan Penaja.
#kueyteowsup #leakitchen #caramakcik #masakapahariini #sedap #jommakan #vitdaily #resepimudah #resepisimple
Likes: 404
Posted at: 2019-11-05 09:38:59
Kenapa kalau MASA Kita kait kan Biasa la janji melayu... Napa ... . Don’t say that. . Mana2 pun sama . Sebenaqnya. Yang penting kita latih diri kita tepati. Masa. Hidup displin . Makcik dengaq radio tadi . Pesanan Penaja. #kueyteowsup #leakitchen #caramakcik #masakapahariini #sedap #jommakan #vitdaily #resepimudah #resepisimple
kueyteowsup Resepi .
Bawang merah 
Bawang putih 
Halia. 
Ayam
Sup bunjut sup tulang @adabi_consumer 
Buah kundur 
Garam 
Perasa
Fishball 
Daun Salam 
Lada putih 
Kailan 
Taugeh 
Kueyteow
Daun sup 
Daun bawang 
#kueyteowsup 
#leakitchen #caramakcik 
#masak 
#masakapahariini 
#rasa 
#vitdaily 
#resepisimple
Likes: 518
Posted at: 2019-11-05 07:05:33
Resepi . Bawang merah Bawang putih Halia. Ayam Sup bunjut sup tulang @adabi_consumer Buah kundur Garam Perasa Fishball Daun Salam Lada putih Kailan Taugeh Kueyteow Daun sup Daun bawang #kueyteowsup #leakitchen #caramakcik #masak #masakapahariini #rasa #vitdaily #resepisimple
kueyteowsup 早起帮小瓜换衣服准备然后送去学校来吃我家附近新开的七郎粿条汤,这家店不错还有冷气呢~
#kueyteowsup #fishball #breakfast #halloween #chicken #steamegg #instafood
Likes: 10
Posted at: 2019-10-31 02:18:33
早起帮小瓜换衣服准备然后送去学校来吃我家附近新开的七郎粿条汤,这家店不错还有冷气呢~ #kueyteowsup #fishball #breakfast #halloween #chicken #steamegg #instafood
kueyteowsup Dinner for tonight 
#hokkienmee #kueyteowsup 😉 lazy to cook today😒 dahil walA sa mood😔
Likes: 6
Posted at: 2019-10-18 14:32:05
Dinner for tonight #hokkienmee #kueyteowsup 😉 lazy to cook today😒 dahil walA sa mood😔
kueyteowsup Yaya's lunch cum dinner 😋
#yayamakanape #kueyteowsup #bergedilayam #nyummy #makanmakan #yayamasak #alhamdulillah #rezekiharini
Likes: 20
Posted at: 2019-10-12 13:57:57
kueyteowsup Last week punya cite
Kuey teow sup kaki ayam
Sangattt sedap
Sy masak guna noxxa 45m
Mmg lembut yakmat kaki ayam tu
Suami kata...hujung minggu ni buat lagi mcm ni...memang layannn sangat😆😆 #kueyteowsup 
#supkakiayam 
#jemputtengok #jemputmakan
Likes: 60
Posted at: 2019-09-23 03:00:09
Last week punya cite Kuey teow sup kaki ayam Sangattt sedap Sy masak guna noxxa 45m Mmg lembut yakmat kaki ayam tu Suami kata...hujung minggu ni buat lagi mcm ni...memang layannn sangat😆😆 #kueyteowsup #supkakiayam #jemputtengok #jemputmakan
kueyteowsup 오늘도 오빠덕에 맛집 방문 😌😌
내 서타일 , #존맛

#맛집 #입맛저격
Likes: 52
Posted at: 2019-09-17 06:01:31
오늘도 오빠덕에 맛집 방문 😌😌 내 서타일 , #존맛 #맛집 #입맛저격
kueyteowsup Sbb esok ibu dgn bil nak pergi umrah. So pagi ni Kami breakfast with the whole family, not really complete tp still ramai lah.
.
.
#malaysianstylebreakfast  #malaysianfood #nasilemak #rotikosong #meemamak #kueyteowsup
Likes: 26
Posted at: 2019-09-08 02:25:59
Sbb esok ibu dgn bil nak pergi umrah. So pagi ni Kami breakfast with the whole family, not really complete tp still ramai lah. . . #malaysianstylebreakfast #malaysianfood #nasilemak #rotikosong #meemamak #kueyteowsup
kueyteowsup 040819 Tuuu... Dia
Pak Tam
sedap bagitau kawan...tak sedap bagitau pak tam #paktam #kueyteowsup
Likes: 4
Posted at: 2019-09-04 04:59:44
040819 Tuuu... Dia Pak Tam sedap bagitau kawan...tak sedap bagitau pak tam #paktam #kueyteowsup
kueyteowsup .
21.08.2019
Kuey Teow Sup.
Ni our humble dinner tadi sebelum maghrib.
Berpeluh-peluh dok hirup tat sat.
Sesuai sungguh layan dgn cili api potong tu.
Ramuan yg mesti ada is that shitake mushroom n sesame oil.
Baru lah jd ala-ala oriental.
Tp if x suka minyak bijan tu, x perlu la letak.
😊.
Ralat : video tambahkan air utk buat kuah termiss😅.
Masukkan air sebanyak mana perlu lepas menumis tu.
.
Uols boleh check out ig @myskygift_  utk cuci mata collection periuk cantik2 ataupun layari www.myskygift.com.
.
Orait.
Lets call it a day.
Nite2 all.
♥️.
Ampun maaf salah silap.
Ada umur jumpa lagi esok hari. ‎ ‎السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ .
.
BGM by Bramantisto Adjie - Cinta Luar Biasa
https://youtu.be/TKvGvEbpCeE
•
•
•
@adabi_consumer @syedded #adabiicookweeat33#kueyteowsup#kueyteowsupicookweeat #icookweeat #cookedwith♥️ #mywaynotyourway#videomasak#cookingmakesmehappy #instafood#frommyhumblekitchen #cookingismypassion #workingmom #bibikless#simplesenangsedap#cookingtutorial#icooksimpledishes
Likes: 3094
Posted at: 2019-08-21 14:48:11
. 21.08.2019 Kuey Teow Sup. Ni our humble dinner tadi sebelum maghrib. Berpeluh-peluh dok hirup tat sat. Sesuai sungguh layan dgn cili api potong tu. Ramuan yg mesti ada is that shitake mushroom n sesame oil. Baru lah jd ala-ala oriental. Tp if x suka minyak bijan tu, x perlu la letak. 😊. Ralat : video tambahkan air utk buat kuah termiss😅. Masukkan air sebanyak mana perlu lepas menumis tu. . Uols boleh check out ig @myskygift_ utk cuci mata collection periuk cantik2 ataupun layari www.myskygift.com. . Orait. Lets call it a day. Nite2 all. ♥️. Ampun maaf salah silap. Ada umur jumpa lagi esok hari. ‎ ‎السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ . . BGM by Bramantisto Adjie - Cinta Luar Biasa https://youtu.be/TKvGvEbpCeE • • • @adabi_consumer @syedded #adabiicookweeat33#kueyteowsup#kueyteowsupicookweeat #icookweeat #cookedwith♥️ #mywaynotyourway#videomasak#cookingmakesmehappy #instafood#frommyhumblekitchen #cookingismypassion #workingmom #bibikless#simplesenangsedap#cookingtutorial#icooksimpledishes
kueyteowsup #fooddelivery
#lunchbox
#meesup
#kueyteowsup
Likes: 4
Posted at: 2019-08-21 12:07:11
kueyteowsup #KueyTeowSup#
#SambalKicap#
Likes: 4
Posted at: 2019-08-19 12:41:00
kueyteowsup #kueyteowsup
Likes: 3
Posted at: 2019-08-19 04:59:35
kueyteowsup ♡♡♡
#kueyteowsup #kueyteowwithsoysauce
#果条汤 #酱油果条
Likes: 93
Posted at: 2019-08-11 05:55:56
♡♡♡ #kueyteowsup #kueyteowwithsoysauce #果条汤 #酱油果条
kueyteowsup Semalam satu hari makan food yang bersantan. Bangun tido rasa longlai je.  Pastu kan kite makan pulut. Nak bangun tido, kepala rasa berat je. Mesti banyak angin terkumpul 🙄
•
Anyway, di pagi jumaat ini, kite decided untuk buat clear soup dengan Kueyteow je. Segar sikit rasa badan ni makan simple simple camni.
•
•
•
Sarapan 09|08|19
#kakmaszmasak
Likes: 80
Posted at: 2019-08-09 03:08:56
Semalam satu hari makan food yang bersantan. Bangun tido rasa longlai je. Pastu kan kite makan pulut. Nak bangun tido, kepala rasa berat je. Mesti banyak angin terkumpul 🙄 • Anyway, di pagi jumaat ini, kite decided untuk buat clear soup dengan Kueyteow je. Segar sikit rasa badan ni makan simple simple camni. • • • Sarapan 09|08|19 #kakmaszmasak
kueyteowsup Sedap gila. Dari si kecik, kakak dia yang xpernah2 makan kueyteow, mak dia,  toknenek semua suka.

Kueyteow Sup momy Style.
======================= Kuah sup
----------------
Xda tumis2, semua rebus ja sekali. Letak air kat periuk --- boh rempah sup adabi 2/3 sudu, pati ikan bilis, serbuk bilis 2 sudu (bilis yang dikisar kering), kacau bagi rempah x berketul, letak terus kat api --- boh ayam, fishcake, boh air asam sikit ja, boh jus limau sesudu, boh garam ---- dah nak didih, pecah telur sesatu, boh sayur. Dah didih, tutup api, jangan kacau, tutup periuk bagi telur masak cantik 15 minit mcm tu, bukak. Rasa le nnt. 
Minyak bawang putih
------------------------------------
Bawang putih 10 biji, cincang halus, goreng sampai cantik, masukkan minyak and bawang2 semua kat mangkuk ok.

Kicap Cili padi
-------------------------
Cili padi 15 batang potong kecik, boh cuka dua sudu setengah, boh kicap manis, siap.

Kueyteow jangan lupa celur, boh kueyteow, boh kuah sup, tuang minyak bawang putih atasnya, kicap cili padi, ya allah, nikmatnyaaa.. Tolonglah try , sedap tak tipu 😋

#momymasakmasak #kueyteowsup
Likes: 16
Posted at: 2019-08-08 03:47:12
Sedap gila. Dari si kecik, kakak dia yang xpernah2 makan kueyteow, mak dia, toknenek semua suka. Kueyteow Sup momy Style. ======================= Kuah sup ---------------- Xda tumis2, semua rebus ja sekali. Letak air kat periuk --- boh rempah sup adabi 2/3 sudu, pati ikan bilis, serbuk bilis 2 sudu (bilis yang dikisar kering), kacau bagi rempah x berketul, letak terus kat api --- boh ayam, fishcake, boh air asam sikit ja, boh jus limau sesudu, boh garam ---- dah nak didih, pecah telur sesatu, boh sayur. Dah didih, tutup api, jangan kacau, tutup periuk bagi telur masak cantik 15 minit mcm tu, bukak. Rasa le nnt. Minyak bawang putih ------------------------------------ Bawang putih 10 biji, cincang halus, goreng sampai cantik, masukkan minyak and bawang2 semua kat mangkuk ok. Kicap Cili padi ------------------------- Cili padi 15 batang potong kecik, boh cuka dua sudu setengah, boh kicap manis, siap. Kueyteow jangan lupa celur, boh kueyteow, boh kuah sup, tuang minyak bawang putih atasnya, kicap cili padi, ya allah, nikmatnyaaa.. Tolonglah try , sedap tak tipu 😋 #momymasakmasak #kueyteowsup
kueyteowsup Makan lagi... sebelum kita balik umah🥰🥰
#izzatizzah
#travellingtogether❤️
#foodlover😍
#penangfoodhunt
#beehwacafe
#kueyteowsup
#kueyteowgoreng
#nasigoreng
Likes: 18
Posted at: 2019-08-05 05:04:59
Makan lagi... sebelum kita balik umah🥰🥰 #izzatizzah #travellingtogether❤️ #foodlover😍 #penangfoodhunt #beehwacafe #kueyteowsup #kueyteowgoreng #nasigoreng
kueyteowsup Mee n Kuey Teow Sup lauk secekok, pnuh topping, smpai x nmpk mee nya😅
.
#meesup  #kueyteowsup  #eater  #foodphotography  #resepisedap  #masakanmalaysia  #sajianlestari  #makan  #homemadefoodmalaysia  #makanankelantan  #alhamdulillah  #foodporn  #foodpornmalaysia  #foodies  #foodiesmalaysia  #tasty  #instafood  #instafoodmalaysia  #instagood  #instacook  #malaysiafood  #makansedap  #kelantan  #kotabharu  #kbfood  #makananmalaysia  #sedap
Likes: 45
Posted at: 2019-08-01 12:33:27

Famous / Popular results for kueyteowsup

Twitter Search Results for kueyteowsup

Log in Sign up You are on Twitter Mobile because you are using an old version of Firefox. Learn more here Search Refresh Enter a topic, @name, or fullname FAMB @fatimahasilah 6 Jul 17 : kuey teaw sup campoq by #bihunsuplanggaq . . #kueyteow #kueyteowsup #langgaqbihunsup #sedap… instagram.com/p/BWNNIuuFsrM/ View location · 5H4R3P @madzharep 1 Jul 13 #KueyTeowSup Best In The World @ Luan Fong Kopitiam instagram.com/p/bP_K27K-lJ/ View location · jac¯\(°_o)/¯ @Jac_Says 7 Nov 13 #asianatwork #homemade #kueyteowsup #lunch Haha. P: instagram.com/p/gcRIn0GHpl/ View details · areen muax @sakura3486 10 Apr 13 #delish #fishcastle #kueyteowsup #uptown @ Restaurant Fish Castle (渔城) instagram.com/p/X6mEhqyyH6/ View location · miizan @miizan 18 Apr 14 #sarapan #nenekcucu #ardininasuha #nini #kueyteowsup #nyum2 #vscocam @ Home Sweet Home, Jasin Melaka instagram.com/p/m9DE0hQOHG/ View details · •AF• @leeyadotdot 21 May 13 Lunch for today #kueyteowsup #delicious #nyummyyyy instagram.com/p/Zml6OHS065/ View details · abytan @abytan80 28 Aug 13 Lunch #kueyteowsup #favorato #sedapgiler instagram.com/p/dlVKrdwLE8/ View details · Ogy Mohd Tahir Tan @kache8 21 Apr 13 Sunday Menu #kueyteowsup #homemade 🍲🍜 #family #siblings #qualitytime instagram.com/p/YXDcXuhVhu/ View details · abytan @abytan80 21 Apr 13 #kueyteowsup in da house. Requested by my charmed #family #favorato #siblings #sisters @kache8 @ibukaseh8 instagram.com/p/YXDZtYQLBE/ View details · نور مرلينا بنت مزلن @missmarliyana_ May 17 Malam semalam punya moreh . Kuey tiaw sup hong kong . Mak kita masak . #thelittleyanadotblogspotdotcom #kakyanamaystory2020 #kueyteowsup @ Simpang Renggam instagram.com/p/CAUV8r6ptJC/… View details · Max @matsz 27 Feb 19 And I miss Malaysian foods the most! Having these now Kuey Teow Sup (flat rice beef noodle soup) & satay~ 🤤 #malaysianfood #dinner #satay #kueyteowsup #asianfood @ Medan Selera Ramal Junction instagram.com/p/BuYpflMHBm-/… View location · wimin 🧚🏻‍♀️ @sghahhh 10 Jan 19 I sumpah nak kueyteowsup yg makan ngan sambal merah tu bukan ngan sambal kicap View details · mun magid @cheahmun 29 Oct 17 Teh tarik ais + kueyteowsup daging. Tak mintak lebih. 1. Kelakar 2. Boleh gosip 3.… instagram.com/p/Ba1AIUDjQ3o/ View details · Fikri Z @fikri_zainudin 26 Apr 17 Jom pekena #KueyTeowSup Ayam + Perut untuk #LunchHour, diiringi hujan kurang lebat awal-awal petang nie... #NoodlesSoup #Foodgasm pic.twitter.com/Bht98G3sUf View photo · Zatie Izzatie @zatie_izzatie 11 Sep 16 Kedai makan pilihan ketiga 😂😂 HAHAHA #kueyteowsup (@ Saudagar Sup Utara Xtra Power) swarmapp.com/c/6UbuYMGshoE View summary · faz☺ @fazlenaamir 24 May 16 malam nie ada pasar malam dah senrai nak beli apa, KueyteowSup➡ Brger Daging Special ➡ ice blend HoneyDew 🙌🙌 View details · MuhammadFaiq @CadberryFallen 22 Mar 16 laksam,kueyteowsup n tongkek aym..nyum nyum milenia haha View location · Asyrafauzihm @asyraff_fawzy 17 Jan 16 Lepak ptg makan sup di pantai sabak, kelantan. #acapdikelantan #pantaisabak #kueyteowsup instagram.com/p/BAqY4vwINy8/ View details · Nyne @NyneSharani 2 Jan 16 Dah berapa hari menu sama. Ketagih 🍵 #kueyteowsup #rabak @abellmohd @yayafath @ Restoran… instagram.com/p/BADDUzKvRow/ View location · PUANSYAKILA @cikk_kiela 24 Jun 15 "Kt bazaar atas ada jual kueyteowsup tak"? And aku dengar tak dengar..Aku pun tanya laa bebanyak2 kali kat pakcik tu.. View details · Load older Tweets Back to top · Turn images off

What is the meaning/definition of the letters in kueyteowsup?

Meaning of kueyteowsup by its letters

kueyteowsup acronym or abbreviation means:

K: Meaning of K in kueyteowsup. K is indistinguishable numerically to number 2 and speaks to a man who goes to the best. With K as the starting, you should search for adjust and concordance in all that you do. Individuals with K as the first are solid and persuasive. Contrarily, Ks can be disappointed with life and frequently take their disappointment on others. K as N is another letter, which remains on two stable columns with right arm at a slant here and there. It would appear that an indication of a posture. It demonstrates an enchanting identity, his receptiveness indicates resistance, his is prepared to help. K is likewise enthusiastic and situated culture.

U: Meaning of U in kueyteowsup. The letter U is the last obvious vowel in the letters in order and what might as well be called the number 3. The U individual is exceptionally fortunate in each regard. Contrarily, individuals with the first U can be childish, avaricious and hesitant. Letter U, if upset resembles that of the letter N in lowercase letters. It's winds up distending innovativeness to demonstrate vision, ability and brilliant feelings of dread. It is open to things that fall into his abode. It is minding and humane to individuals who encounter disappointments or disaster.

E: Meaning of E in kueyteowsup. E is the second vowel in the letter set and has the numeric Equal number 5. A man with the underlying E is normally a cordial, cherishing and humane soul. Adversely, a man with the letter E as their underlying can be questionable and somewhat cushioned once in a while. The letter E has three branches of similar lengths. These all reach out from it's left side. Similar lengths demonstrate a specific level of reasonableness to the outside world. They reach out to the outside demonstrates the ability to learn, to think overall and to be more fiery. B likewise implies, talented with great written work abilities, expert articulation, creative energy abundance. It demonstrates a one of a kind masterful style and solid excitement get out and know more.

Y: Meaning of Y in kueyteowsup. Y is the penultimate letter in our letters in order and what might as well be called the number 7. Individuals with the underlying Y adore the flexibility and self-articulation and limitations of any sort don't care for. Be that as it may, on the antagonistic side, individuals with the underlying Y might be uncertain and languid. Y is an enchanted character. It lies on one leg spreading two arms upwards and outwards. Y is by all accounts aching for something. It is enchanted, saved, however self-administering concern. The different arms indicate why is isolated, and it could likewise be irritating when she gets magical forces.

T: Meaning of T in kueyteowsup. The letter T is indistinguishable numerically to the number 2 and compares to a development. A man with T as the initially starting is typically an anxious individual who is taking a gander at profound inquiries frequently replies. Contrarily, T can be excessively passionate, ambivalent, and regularly effectively influenced by the conclusions of others. T is a vertical strand at the best through a flat strand crossed. With the best mid-adjusted strand through the vertical strand, T demonstrates adjust and strength in its way. It is likewise to repudiate and rationally. With the upper strand anticipated through the lower strand, T is extremely eager, yet in addition to others as agreeable as others lay on its even best. This makes T benevolent, helpful, ladylike and loyal. It additionally demonstrates a high level of liberality and radicalism.

O: Meaning of O in kueyteowsup. The letter O is a standout amongst the most intense letters of the letter set and names start with that letter, the "practitioners" of the world. On the off chance that O is the principal vowel in a name, the individual has a tendency to be striking and intense. Names with the underlying letter O are pioneers, torchbearers, specialists, instructors, and individuals who demonstrate others the way. They are pioneers, inspirations and optimistic visionaries who know about their own intrinsic forces. The letter O is honest, kind, and shrewd. This letter gives tolerance, ability and is especially dedicated. O compares to the number 6, to convey the characteristics of administration to others, benevolence, duty, effortlessness and respect. The drawback of being an O is to be somewhat similar to a Drama Queen. O is all around cut without pointed edges. It is smooth and shut. It appears, somewhere down in thought, very much restrained, down in the dumps and minding. The roundedness of the O with see tower in the center demonstrates a peering nature in the outside. That implies finding the secretive and be household and appreciate the things that are close-by. It is a traditionalist letter.

W: Meaning of W in kueyteowsup. W is indistinguishable numerically to the number 5 and speaks to self-portrayal. Individuals with the underlying W are typically exceptionally aesthetic and innovative in all that they do. Adversely, individuals with W as their underlying can be avaricious and go out on a limb. W is a noteworthy characted. It has three projections pointing upwards and laying on two finishes. It is non-conventional and fiery. More closures at the best showed W in movement is intrigued, it is energizing to search for the enterprise, which are prepared, energetic, attractive and nimble.

S: Meaning of S in kueyteowsup. The letter S is a standout amongst the most effective letters of the letter set and names begin with that letter, the "creators" of the world, are superb "performing artists throughout everyday life" and can put on the persona they wish you to see. On the off chance that S is the main vowel in a name, the individual has a tendency to be intense and fearless. Names starting with the letter S are pioneers, torchbearers, specialists, instructors, and individuals who demonstrate others the way. They are pioneers, inspirations and hopeful visionaries who know about their own particular intrinsic forces. The letter S is honest, kind, and wise. The letter S is indistinguishable numerically to the number 1 and speaks to beginnings. Individuals with S as their beginning are extremely exotic and hot. Contrarily, S can represent others rashly without concern. S is a solitary strand that goes ahead and in reverse. It demonstrates an ability to investigate. Thoughtfulness, feeling of extent and approach are on the whole qualities. The closures pointing forward and in reverse uncovers a conflicting nature with itself and a specific level of disarray.

P: Meaning of P in kueyteowsup. Power. On the off chance that P is the principal consonant in a first name, the conveyor is probably going to consider otherworldly things and be extremely on edge about existence. Contrarily, the general population with the underlying P can here and there be narrow minded and flaky. P has a substantial tip remaining on only one more point to demonstrate it's quality. It implies solid, the capacity tp see shortcoming and potential outcomes effortlessly and perceptiveness. Remaining by his own, it indicates self-centeredness, a prospering demeanor and meticulousness. P additionally demonstrates partition, solid will likewise go alone and unbiasedness.

What does kueyteowsup mean or stand for ?

This page explains the astronumerology analysis of the abbreviation kueyteowsup. Below, you also find the detailed meaning of each letter in the kueyteowsup acronym.

Astrological Analysis and meaning of kueyteowsup

kueyteowsup has a life path of 1. kueyteowsup means: With a fortunate life way of 1, the arrangement of numbers (10/1, 19/1) are your character numbers. 1 Positive Features: Initiator of activity, pioneer, inventive thoughts, solid administration, free, incites, individualistic style, official aptitudes, phenomenal will and the assurance to intensely accomplish. 1 Negative Features: Too capable or forceful, prevailing, indiscreet, egotistical, proud, stubborn. One of them is the pioneer. The main demonstrates the capacity to remain solitary, and is a solid vibration. Controlled by the sun Catchphrases: free, inventive, unique, yearning, decided, confident. At the point when put in negative terms: pompous, unyielding, restless, egocentric. As a sweetheart: Take the number ones who lead in adoration. Love and/or chasing is of vital significance to these darlings. It can, in any case, be narrow-mindedness. These darlings are prepared to investigation and they can be exceptionally energizing they can likewise require a ton of energy since they can without much of a stretch penetrate. Number 1 regularly alluded to as a unit, the unit is a number demonstrated by a vertical line set apart with a Sheriff at the best and even line at the base. His erect structure depicts pride, reason and fate. One is forceful, with an exceptionally solid power that bores Can be accomplished by snags and not restricted and superb outcomes can be acquired. It demonstrates solid will and energy. It alludes to the physical and mental activities. One utilized as a thing and as a descriptive word. It is utilized to show the importance, (best), as far as position, execution, quality, and need. Communicated in affection, is a standout amongst the most troublesome of all darlings, requesting, desirous and restless. In the expert field, one is mishandled as far as possible, constantly, unfit, Live behind desires. Number ten is an immaculate and finish number that implies declaration and obligation. To the Pythagoreans ten is a blessed and holiest numbers, as they take promise of the number ten. As indicated by the Apostle Ngabo, this figure demonstrates the system of an administration or realm. Nineteen a male number is produced using the first and last single digit numbers and mean the start and the end. It reflects achievement, humor, loaded with bliss and satisfaction. Identity: Number nineteen are self-ingested, outgoing and adjust their requirements with the necessities of others. They have extraordinary administration qualities.

kueyteowsup

More meanings / definitions of kueyteowsup or words, sentences containing kueyteowsup?

Name Meaning of kueyteowsup

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All InstagramTM logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram. .